Розвиток соціального підприємництва в умовах неоіндустріального суспільства - Курагеу, Назар Георгійович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Досліджено розвиток соціального підприємництва в умовах неоіндустріального суспільства
Keywords: розвиток соціального підприємництва; неоіндустріальне суспільство