Сутність екологічної безпеки - Корольчук, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Досліджено сутність екологічної безпеки
The essence of environmental safety
Keywords: екологічна безпека; забезпечення екологічної безпеки