Зоологія хордових - Сухомлін, Катерина Борисівна; Білецька, Марія Григорівна; Теплюк, Вадим Сергійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Видання вміщує методичні вказівки до виконання 22 лабораторних робіт із курсу «Зоологія хордових», передбачених навчальним планом освітнього ступеня «бакалавр» для студентів денної форми навчання галузі знань 09 «Біологія», спеціальності 091 «Біологія та біохімія» ОПП Біологія та Лабораторна діагностика. У роботах висвітлюються особливості зовнішньої і внутрішньої будови, розвитку і систематики хордових тварин. До кожної лабораторної роботи наведені тема, мета, питання для контролю знань, інформаційний матеріал, хід виконання роботи.
Keywords: зоологія; будова хордових тварин; розвиток хордових тварин; систематика хордових тварин; 596 / 599 (072)