Програма сертифікатного курсу з підвищення професійної компетентності за напрямом «Психологічна допомога військово-службовцям та членам їх сімей» - Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У програмі сертифікатного курсу з підвищення професійної компе-тентності за напрямом «Психологічна допомога військовослужбовцям та членам їх сімей» викладено план, мету, загальні вимоги до підготовки слухачів, представлений опис змістових тем модулів, питання для самостійної роботи, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання. Програма сертифікатного курсу з підвищення професійної компе-тентності за напрямом «Психологічна допомога військовослужбовцям та членам їх сімей» рекомендуються практичним психологам, соціальним педагогам та працівникам, здобувачам факультету психо-логії та іншим зацікавленим особам.
Keywords: Психологічні основи діагностики та надання ППД; Психотехнології арт-терапії з військовими та членами їх родин; Робота з психотравмою: травмофокусована психотерапія; Первинна психологічна допомога військовослужбовцям та членам їх сімей; 159.9-057.36(073)