Фізична терапія при остеохондрозі поперекового відділу хребта - Вознюк, Роман (My University, 2022)
Комплексне терапевтичне втручання у групі пацієнтів із остеохондрозом у поєднанні з плоскостопістю призвело до достовірно вираженого зниження болю. Що характеризує дану програму терапевтичного втручання як ефективну.
Keywords: фізична терапія; остеохондроз