English Genre-Specific Writing Tasks - Калиновська, Ірина Миколаївна (My University, 2024)
Навчально-методичні матеріали підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань здобувачів вищої освіти денного і заочного відділень при вивченні вибіркового освітнього компоненту з англомовного жанрового письма. Видання складається з п’яти тематичних розділів, які охоплюють особливості жанрового письма і сприяють розвитку використання певних мовних одиниць, моделей, структур в різножанрових текстах, формуванню навичок з писемного мовлення і комунікації англійською мовою.
Практикум з англомовного жанрового письма
Для студентів спеціальності 035 Філологія та 014 Середня освіта (Англійська мова та зарубіжна література) першого (бакалаврського) рівня, для аспірантів та всіх, хто цікавиться англомовним жанровим письмом.
Keywords: жанрове письмо; genre-specific writing; академічна доброчесність; academic integrity; описове письмо; descriptive writing; наративне письмо; narrative writing; пояснювальне письмо; expository writing; переконливе письмо; persuasive writing; 811.111’373(07)