Потенційні можливості природного рекреаційного потенціалу Прилісненської ТГ Камінь-Каширського району Волинської області - Полянська, Тетяна Олександрівна; Полянський, Сергій Володимирович; Мельник, Олег Володимирович; Качаровський, Роман Євгенович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Досліджено рекреаційні можливості природного рекреаційного потенціалу Прилісненської ТГ Камінь-Каширського району Волинської області. Акцентовано увагу на кліматичних особливостях території ТГ, наявності сприятливих умов для здійснення рекреації впродовж року. Досліджено водні об’єкти, подана морфометрична характеристика річковому та озерному фонду. Деталізовано наявні лісові та лісомисливські ресурси. Визначено можливості природно-заповідного фонду ТГ. Визначено шляхи удосконалення природного рекреаційного потенціалу громади.
Keywords: рекреація; рекреаційні можливості; природно-ресурсний потенціал; Прилісненська територіальна громада; Камінь-Каширський район; Волинська область