Особливості управління транскордонними екосистемами на території Республіки Білорусь в рамках Єврорегіону «Буг» - Олейник, Вікторія Василівна; Oleinyk, Viktoriia V. (Миколаївський національний університет імені В. О. Сухомлинського, 2014)
У роботі досліджуються особливості управління транскордонними екосистемами на території Республіки Білорусь в рамках Єврорегіону "Буг". Проаналізовано роботу по лісовідновленню та лісорозведенню в Брестській області за 2009 - 2012 роки.

The features of transboundary ecosystems management in the Republic of Belarus within the framework of the Euroregion "Bug" are studied in the paper. The works on reforestation and afforestation in the Brest region in 2009 - 2012 years are analyzed.
Keywords: управління; management; транскордонні екосистеми; transboundary ecosystems; Єврорегіон "Буг"; Euroregion "Bug"