Кінесика в щоденникових та листовних текстах Ольги Кобилянської - Богдан, Світлана Калениківна; Bohdan, S. K. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті досліджено роль жестової комунікації в епістолярних текстах Ольги Кобилянської, з’ясовано її різновиди, семантико-прагматичні характеристики й специфіку різних кінем у листовній та щоденниковій комунікації.The role of communication by gestures in Olga Kobilyanska’s epistolary is investigated in this article, its types, semantic and pragmatic descriptions, specific of different kinesics signs in diaries and letters are determined.
Кинесика в текстах дневника и писем Ольги Кобылянской
Kinesics in Olga Kobilyanska’s Diaris and Letters
Keywords: кінесика; невербальна комунікація; жест; епістолярна комунікація; лист; щоденник; kinesics; nonverbal communication; gesture; epistolary communication; letter; diary