Методичні рекомендації щодо організації навчально-дослідницької діяльності та написання випускних кваліфікаційних робіт (проєктів) здобувачами вищої освіти освітньо-професійної програми «Клінічна психологія» на другому (магістерському) рівні вищої освіти - Засєкіна, Лариса Володимирівна; Кихтюк, Оксана Василівна; Мітлош, Антоніна Василівна; Федотова, Тетяна Володимирівна (My University, 2023)
Методичні рекомендації підготовлені для здобувачів вищої освіти на другому магістерському рівні освіти освітньо-професійної програми «Клінічна психологія» містять рекомендації щодо організації навчально-дослідницької діяльності та написання випускних кваліфікаційних робіт (проєктів) і відповідають вимогам до написання такого типу робіт і розраховані для студентів факультету психології Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: клінічна психологія; методичні рекомендаціі; кваліфікаційна робота; 159.9:005.942(072)