Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: 1. Теоретичні основи управління розвитком персоналу. 2. Методичні та практичні аспекти управління розвитком персоналу.
Робоча програма навчальної дисципліни «Управління розвитком персоналу в міжнародному бізнесі» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» спеціальності 8.03060104 «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
Keywords: управління; персонал