Загальні засади призначенння покарання - Старко, Оксана Леонтіївна; Чупринський, Борис Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять, завдання, задачі, тематику рефератів, а також основну та спеціальну літературу з вибіркового освітнього компонента "Загальні засади призначення покарання" (для здобувачів освіти 4 курсу денної форми навчання).
Keywords: кримінальне право; методичні рекомендації; призначення покарання; 343.2(477)(073)