Обдаровані діти. Форми, методи, роботи з обдарованими дітьми - Татарин, Анастасія Устимівна; Tataryn, A.U. (My University, 2014)
Розглянута проблема організації навчальної діяльності учнів, що мають яскраво виражені здібності в тій чи іншій галузі знань. The problem of organization of learning activities for pupils, who have outstanding skills in some scientific sphere, is examined.
Gifted children. Forms and methods of work with gifted children.
Татарин Анастасія Устимівна - вчитель фізики Луцького навчально-виховного комплексу №26
Keywords: Навчання; пізнавальна діяльність; обдарованість; education; cognitive activity; talent