Якість зерна як головний ціноутворюючий фактор - Федуняк, І.; Пасемник, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено якість зерна як головний ціноутворюючий фактор
Keywords: цінове регулювання; ринок зерна