Критерії оцінки соціальної відповідальності бізнесу - Колосок, Андрій Мирославович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статі здійснено аналіз критеріїв оцінки ефективності соціальної відповідальності бізнесу. Досліджено особливості соціально-відповідального підходу до ведення виробничої діяльності. Визначено основні тенденції формування корпоративної соціальної відповідальності в Україні. Досліджені показники згруповано, показано їх взаємозв’язок, характер і ступінь впливу на кінцевий результат. Вдосконалено процедуру оцінки результатів соціальної відповідальності бізнесу як окремих підприємств так і в цілому по регіону чи галузі.
The analysis of criteria of estimation of efficiency of social responsibility of business is carried out in the floor. The features of the socialresponsible going are investigational near the conduct of productive activity. The basic tendencies of forming of corporate social responsibility are certain in Ukraine. Investigational indexes are grouped, their intercommunication, character and degree of influence, is shown on end-point. Procedure of estimation of results of social responsibility of business is improved as separate enterprises so on the whole on a region or industry.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; 005.35:658(043.3)