Китайська імміграційна спільнота в Іспанії - Коцан, В. Ю.; Kotsan, V. J. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Вказані імміграційні потоки в Іспанію. Розглянуто азійський імміграційний потік, який сформований переважно китайцями. Показано місце китайських іммігрантів на ринку праці та в іспанському суспільстві. The immigration flows to Spain are investigated. Asian immigration flow formed predominantly by Chinese is studied. The place of Chinese immigrants in the labor market and in Spanish society is analyzed.
Chinese Immigrant Community in Spain
Keywords: імміграція; імміграційний потік; імміграційна спільнота; Іспанія; Китай; immigration; immigration flow; the immigration community; Spain; China