Типи композиційно-стилістичної структури німецькомовної новели - Крижановська, В. П.; Kryzhanovska, V. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті зроблено спробу окреслити основні напрями дослідження німецькомовної новели як типу тексту з урахуванням трьох рівнів композиції: змістового, формального та змістово-формального. Визначено типи композиційно-стилістичної структури німецькомовної новели. The article dealth with the attempt to identify the main directions of research of a German short-story as a text type, taking into account the composition of three levels: semantic, formal and formal in content. The types of compositional and stylistic structure of a German short-story were adduced.
Types of Compositional and Stylistic Structure of a German Short-Story
Keywords: діалогічне мовлення; dialogic speech; композиційно-стилістична структура; composition and stylistic structure; монологічне мовлення; monologue speech