Стадіон «Олімп» – об’єкт туризму міста Володимир - Новосад, Оксана Володимирівна; Дем'янчук, Олена Григорівна; Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Мельник, Надія Вікторівна (Університет Григорія Сковороди в Переяславі, 2022)
Досліджено роль спортивної інфраструктури в туристичному обслуговуванні. Виділено основний спортивний об’єкт м. Володимир Волинської області. Вивчено етапи функціонування стадіону «Шахтар». Деталізовано його роль як туристичної атракції міста. Встановлено проблеми функціонування цього туристичного об’єкту та запропоновано шляхи їх вирішення.
Keywords: туризм; туристична атракція; спортивна інфраструктура; спортивний об’єкт; м. Володимир; Волинська область; 911.3:[338.48-52:725.826(477.82-25)