Оцінка фінансово-економічного стану підприємства за допомогою електронної таблиці Microsoft Excel - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Національний університет "Острозька академія", 2003)
У даній статті автор робить спробу автоматизувати процес обчислення показників фінансово-економічного стану підприємства. Актуальність написання статті полягає в тому, що даний процес підвищить ефективність аналітичної роботи, зекономить робочий час спеціалістів. In this clause the author does attempt to automate process of calculation of parameters of a financial and economic condition of the enterprise. The urgency of a spelling of clause is, that this process will raise efficiency of analytical work, will save working hours of the experts.
Estimation of a financial and economic condition of the enterprise with the help of a spreadsheet Microsoft Excel
Keywords: показники; parameters; коефіцієнти; factors; електронна таблиця; spreadsheet; автоматизація; automation