Стратегічне управління підприємством: програма нормативної навчальної дисципліни - Сак, Тетяна Василівна; Sak, T. V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» складена відповідно до освітньо-професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки магістрів спеціальності 8.03050401 «Економіка підприємства» (за видами економічної діяльності).
Keywords: стратегічне управління