Теорія ймовірностей. Частина 2 - Сорока, Лілія Іванівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
Посібник містить теоретичний матеріал, розв'язки задач і дидактичний матеріал для індивідуальних робіт з теорії ймовірностей. Посібник розрахований для студентів математичних спеціальностей денної і заочної форм навчання, але може бути використаний і для студентів інших спеціальностей.