Types of Art - Петровська, Надія Максимівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Охоплює широкий діапазон мовних кліше, текстів, вправ та тестів для засвоєння лексики англійської мови у сфері культури і мистецтва, метою яких є поповнення вокабуляру, розвитку навичок читання і усного мовлення та вдосконалення навичок перекладу при вивченні освітнього компоненту «Іноземна мова (за професійним спрямуванням)» Призначено студентам та викладачам англійської мови університетів, коледжів, та загальноосвітніх шкіл, а також усім, хто цікавиться англійською мовою, питаннями методики викладання іноземних мов та мистецтвом.
Keywords: Interior Design; Describing Shapes; Watching Movies; Masterpieces; 811.111(075.8)