Порівняльна характеристика фізичної підготовленості молодших підлітків основної школи - Грициляк, Cвітлана; Hrytsyliak, Svitlana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У статті наведено порівняльну характеристику фізичної підготовленості молодших підлітків 10–11 років шкільного навчального закладу ЗОШ № 23 м. Луцька в кінці навчального року та після літніх канікул. The article presents comperative characteristics of physical qualification of younger teens of dutsk school educational institution №23 at the end and at the beginning of the school year
Comparative Characteristics of Physical Training Among Younger Adolescents in Secondary School
Keywords: фізична підготовленість; молодші підлітки; спортивні ігри; координаційні здібності; physical qualification; teenagers; sport games; coordinating abilities