Структурно-семантичні особливості дієслівних фразеологічних одиниць із соматичним компонентом “hand” - Троцюк, Аїда Миколаївна; Trotsiuk, Aida M. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
В статті досліджуються дієслівні фразеологічні одиниці сучасної англійської мови із соматичним компонентом “hand”, виявляються їх структурні типи та значення. The article deals with the verbal phraseological units of modern English with the somatic component “hand” and highlights their structural types and meaning.
Structural and Semantic Peculiarities of Verbal Phraseological Units with the Somatic Component “hand”.
Keywords: дієслівні фразеологічні одиниці; соматичний компонент; verbal phraseological units; somatic component