Народні ігри як основа традиційної системи фізичного виховання - Деделюк, Н.; Dedeliuk, N. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
У статті визначено місце та значення народних ігор в усіх сферах життя середньовічного населення як основи традиційної системи фізичного виховання. The importance of folk games in all aspects of Middle Age life is explored in the article as the basis of the traditional system of physical education.
Folk Games as the Basis of the Traditional System of Physical Education
Keywords: гра; рух; танець; обряд; традиції; виховання; game; movement; dance; rite; traditions; education