Іванців Володимир Васильович : біобібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора біологічних наук, професора кафедри зоології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Володимира Васильовича Іванців. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1972 до 2018 рр., а також біографічна інформація. Видання доповнене допоміжними покажчиками. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; 59(477.82)(092)(01)