Теоретичний аналіз проблеми дослідження екологічної свідомості особистості - Потапчук, Л. В.; Potapchuk, L. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізувано теоретичні підходи до сучасних досліджень, обґрунтоввано поняття екологічної свідомості в психлогічному і філософському контекстах. Theoretical approaches to the ecological conscience problem of personality are highlighted in the article. The concept of ecological conscience is analyzed in psychological and philosophical contexts.
Theoretical Analysis of Ecological Conscience Problem of Personality
Keywords: свідомість; екологічна свідомість; особистість; conscience; ecological conscience; personality