Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр - Розмирська, Юлія Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Програма освітнього компонента «Арт-терапевтична реабілітація та експериментально-психологічний театр» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавра за спеціальністю 053 психологія; психологія освітнього ступеня «бакалавр» та є вибірковою дисципліною. Програма освітнього компонента спрямована на ознайомлення здобувачів освіти з новітніми психотерапевтичними технологіями, спрямованими на реабілітацію всіх груп населення, різні форми творчої діяльності, що мають психотерапевтичне та психопрофілактичне значення.
Keywords: психологія; ресурси; арт-техніки; психологічний театр