Соціально-психологічні особливості фахової здатності працівників поліції до спілкування з людьми, які пережили екстремальну депривацію - Гошовський, Ярослав Олександрович; Hoshovskyi, Yaroslav O. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2015)
У статті проаналізовано соціально-психологічні особливості фахової здатності працівників поліції до роботи з людьми, які пережили екстремальну депривацію.
Keywords: спілкування; екстремальна депривація; працівники поліції