Вебдизайн - Павленко, Юлія Степанівна (My University, 2022)
Навчально-методичний посібник містить теоретичний матеріал до тем першого модуля нормативного освітнього компонента «Вебдизайн», а також приклади практичних завдань та зразки тестових запитань до модульного контролю. Теми укладені згідно силабусу освітнього компонента «Вебдизайн» для здобувачів освіти 1-го курсу спеціальності 122 Комп’ютерні науки. Навчально-методичний посібник є корисним для викладачів, які працюють зі студентами суміжних напрямів та здобувачів освіти, які навчаються за галуззю знань 12 «Інформаційні технології». Буде цікавий для розвитку додаткових вмінь та навичок з вебдизайну та верстки вебсторінок. Для студентів вузів, коледжів та учнів шкіл.
Keywords: вебдизайн; CSS; верстка сайту; HTML; UI/UX дизайн; типографіка; тег; селектор; 004.774.6(07)