Антикризові технології управління стійкістю підприємства в контексті його економічної безпеки - Костриченко, В. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено антикризові технології управління стійкістю підприємства в контексті його економічної безпеки
Keywords: антикризові технології; економічна безпека підприємства