Розвиток сільського туризму в Шацькому районі Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Кот, Галина Олександрівна; Yerko, Iryna V.; Kot, Halyna O (ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», 2016)
Досліджено особливості розвитку сільського туризму на території Шацького району Волинської області. Проаналізовано сучасний стан, проблеми та перспективи розвитку сільського туризму в районі.

The features of development of rural tourism are investigated on the territory of Shatsky district of the Volyn region. The current state, problems and prospects of development of rural tourism are analysed in a district.
Keywords: сільський туризм; агросадиба; Шацький національний природний парк.; міжнародне співробітництво; інфраструктура; rural tourism; farmstead; Shatsky National Natural Park; international cooperation; infrastructure