Рівень розвитку силових здібностей і силової витривалості в учнів 10–11-х класів засобами атлетичної гімнастики - Ніколаєв, С.; Ніколаєв, Ю.; Nikolaiev, S.; Nikolaiev, Y. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2010)
Стаття висвітлює вивчення особливостей використання атлетичної гімнастики для розвитку силових здібностей і силової витривалості в учнів старших класів The article is devoted to the study of the peculiarities of athletic gymnastics usage for the development of high school students’ power capacity and strength endurance
The Development of Power Capability and Strength Endurance of 10–11 Form Students by Means of Athletic Gymnastics
Keywords: атлетична гімнастика; учні старших класів; силові здібност; силова витривалість; athletic gymnastics; high school students; power capabilities; strength endurance