Робочий зошит з "Анатомії людини" - Шевчук, Тетяна Яківна; Shevchuk, T. Ya. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Робочий зошит розроблений згідно навчальної програми з курсу "Анатомія людини" із спеціальності біологія відповідно до вимог кредитно-модульної системи організації навчального процесу. Кожен протокол лабораторного заняття має порядковий номер, тему та мету заняття, матеріали для заняття, перелік літератури, яка використовується при вивченні даної теми (із вказаними сторінками), а також завдання, що виконуються в ході лабораторної роботи. Хід виконання роботи включає в себе складання схем, таблиць, замальовки препаратів з мікроскопа та підписи до малюнків, що подані в лабораторній роботі. Протокол лабораторного заняття закінчується висновками. Після лабораторних робіт у робочому зошиті подано питання для підготовки до екзамену (підсумкового контролю), який студенти будуть складати. В кінці зошита додається список основної і додаткової літератури, що допоможе студентам для більш глибокого засвоєння матеріалу з "Анатомії людини". Зошит призначено для студентів біологічного факультету заочної форми навчання.
ЗМІСТ Правила користування робочим зошитом - 3; Навчальна програма курсу "Анатомія людини" - 4; Лабораторна робота № 1. Серце, його топографія, будова і функції. Кола кровообігу - 14; Лабораторна робота №2. Лімфатична система, її будова і функції. Органи кровотворення та органи імунної системи - 17; Лабораторна робота №3. Ендокринні залози - 20; Лабораторна робота №4 Органи чуттів. Шкіра - 23; Питання для підсумкового контролю - 27; Список рекомендованої літератури - 33.
Keywords: остеологія; міологія; спланхнологія; ангіологія; неврологія; естезіологія