Креативний менеджмент - Левицький, Віктор Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до самостійної роботи із освітнього компонента «Креативний менеджмент» призначені для удосконалення засвоєння теоретичних та практичних знань здобувачів вищої освіти щодо особливостей реалізації й підвищення оцінки ефективності використання елементів креативного менеджменту в системі діяльності підприємства (організації) різних напрямів та сфер діяльності.
Keywords: креатив; менеджмент; управління; 378.538.11(01)