Креативне управління й ефективність організації - Подляшаник, В. В.; Podliashanyk, V. V. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, Ін-т соц. та політ. психології АПН України, 2011)
У статті представлено основні ознаки креативного управління. Окреслено зв’язок між креативним управлінням й ефективністю функціонування організації через висвітлення передумов ефективного управління, професійні якості, уміння та здібності керівників та критерії методологічної зрілості керівника-лідера. Basic characteristics of creative management are presented in the article. Connection between creative management and effectiveness of organization functioning is out-lined by means of lighting conditions of creative management, professional qualities, skills and abilities of managers and methodological criteria for maturity-head leader.
Creative Management and Organization Effectiveness
Keywords: управління; організація; креативність; ефективний керівник; management; organization; creativity; effective manager