Методичні рекомендації до курсу «Психотехнології в роботі з дітьми та дорослими» - Магдисюк, Людмила Іванівна; Грушецька, Ольга Володимирівна; Гричанюк, Оксана Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У методичних рекомендаціях до курсу «Психотехнології в роботі з дітьми та дорослими (лабораторні роботи)» викладено мету вивчення дисципліни, плани лабораторних занять, перелік літературних джерел та Інтернет-ресурсів, рекомендованих до опрацювання. Методичні вказівки рекомендуються студентам факультету психології спеціальностей «Практична психологія» кваліфікаційного рівня «Бакалавр» і повністю відповідають навчальній програмі з дисципліни.
Keywords: 159.98(072)