Управління енергоощадними технологіями : методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи - Якимчук, Аліна Юріївна; Павлов, Костянтин Володимирович; Павлова, Олена Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації до практичних занять та виконання самостійної роботи з освітнього компонента «Управління енергоощадними технологіями» для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка освітньо-професійної програми Економіка довкілля і природних ресурсів денної форми навчання містять основні вимоги до виконання практичних завдань та самостійної роботи. Рекомендовано здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної форми навчання за спеціальністю 051 Економіка.
Keywords: 333.2:001.891(072)