Інтерпретація сміхової культури в іншомовному дискурсі: імагологічний аспект - Приходько, Віктор; Prykhodko, Viktor (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто інтерпретацію сміхової культури повісті М.Гоголя "Сорочинська ярмарка" в англомовномудискурсі крізь призму імагології. Проаналізовано низку проблем іншомовної інтерпретації:зникнення комічного,зміна типу комічного,збереження національної автентичності оригіналу тощо. The article is about language culture interpretation of N.ogol's tale "The Fair of Sorochintsi" in English discourse through Imagology.Some problems of other language interpretation are analysed:humour disappearance,changing humour types, preserving national identity of origin etc.
Interpretation in Other Language Discourse: Imagologe Aspect
Keywords: інтерпретація, сміхова культура, дискурс, імагологія, фразеологія.; interpretation,laughter culture,discourse, imagology, phraseology