Краєзнавчі дослідження в Луцькому педінституті - Бондаренко, Геннадій Васильович; Bondarenko, Hennadii V. (My University, 1993)
В Луцькому педінституті значне місце займала тематика регіональних, краєзнавчих досліджень, серед яких - історико-краєзнавчі, літературно-лінгвістичні, природо-екологічні та інші. Багато зроблено науковцями, працівниками і студентами інститу.
Keywords: краєзнавчі дослідження; Луцький педінститут; історичні дослідження; наукові конференції; симпозіуми; семінари; фундаментальні видання; краєзнавча робота