Методичні рекомендації до лекцій із спецкурсу “Конверсаційний аналіз” - Неділенько, Наталія Вікторівна (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2008)
Методичні рекомендації до лекцій із теоретичного курсу “Конверсаційний аналіз” призначаються для студентів факультетів іноземних мов вищих навчальних закладів. Рекомендації включають більше 50 прикладів та вправ з усіх основних розділів з курсу конверсаційного аналізу та відповідають вимогам робочої програми з даного курсу. The present edition is intended as a practical aid for English Language students of Universities and Teacher Training Institutes of Ukraine. It provides over 50 examples and exercises for all the main topics treated at lectures in Conversation analysis and meets the requirements of the programme in this subject.
Keywords: конверсаційний аналіз; дискурс; суміжні пари