Лісова політика - Лакида, Петро; Кравець, Павло; Павліщук, Оксана; Гетьманчук, Анатолій Іванович; Кичилюк, Олександр Володимирович; Шевчук, Михайло Йосипович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
У методичних рекомендаціях наведено теоретичні засади та основні поняття лісової політики; принципи, компоненти, цілі, задачі лісової політики; систему інструментів лісової політики; а також методику виконання практичних робіт.
Методичні рекомендації упорядковані у співавторстві з колективом кафедри таксації лісу та лісового менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України (П. Лакида, П. Кравець, О. Павліщук).
Keywords: лісові відносини; forestry relations; державне регулювання; state regulation; збереження навколишнього середовища; preservation of the environment; державне управління; governance; сталий розвиток; sustainable development; право власності на ліс; ownership of forest