Індивідуальні завдання зі спецкурсу „Геометричні перетворення та їх застосування” - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya. (My University, 2013)
Індивідуальні завдання зі спецкурсу "Геометричні перетворення та їх застосування" для студентів V курсу спеціальності "математика". Individual tasks for the course "Geometrical transformations and their applications" of 5th student course in specialty "mathematics".
Individual tasks of course "Geometrical transformations and their applications"
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: геометричні перетворення; ІНДЗ; geometrical transformations; individual tasks