Підготовка, написання та оформлення курсової роботи з музеєзнавства - Гаврилюк, Світлана Віталіївна; Надольська, Валентина Василівна; Трофімук-Кирилова, Тетяна Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методична розробка містить рекомендації здобувачам освіти, які навчаються за спеціальністю 027 «Музеєзнавство, пам’яткознавство» першого (бакалаврського) рівня підготовки, щодо написання та оформлення курсової роботи з музеєзнавства. У ній обґрунтовується важливість підготовки курсової роботи, детально і в логічній послідовності викладаються основні етапи її написання, подаються вимоги до структури, змісту, оформлення курсової роботи, наголошується на важливості дотримання академічної доброчесності, вміщуються зразки оформлення списку використаних джерел, додатків.
Keywords: етапи написання курсового проекту; основні вимоги до оформлення курсової роботи; академічна доброчесність; 001.891(072)