Засоби емпіричного вивчення депривованої особистості: експериментально-генетичний метод - Гошовський, Ярослав Олександрович (My University, 2013)
Стаття висвітлює специфіку експериментально-генетичного методу як потужного інструментарію вивчення особистості. Розкрито змістово-семантичну і структурно-функціональну сутність експериментально-генетичного методу, його розвивальні й емпірично-корекційні потенціали в ресоціалізаційній діяльності з депривованими дітьми.
Keywords: генетична психологія; експериментально-генетичний метод; депривація; депривована особистість; ресоціалізація