Цифрові технології у сфері туризму: сучасні рішення та майбутні тренди - Лисюк, Тетяна Василівна (My University, 2025)
Сучасний туризм зазнає значних змін під впливом цифрових технологій. Інноваційні рішення сприяють автоматизації процесів, покращенню взаємодії з клієнтами та підвищенню ефективності роботи туристичних підприємств. Впровадження онлайн-бронювання, мобільних додатків, штучного інтелекту (AI), віртуальної (VR) та доповненої реальності (AR), блокчейну та Big Data трансформує туристичну індустрію, роблячи її більш доступною, персоналізованою та конкурентоспроможною.
Keywords: туризм; технології; цифрові технології; штучний інтелект; 338.48