Зв’язки з громадськістю : практикум - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Інститут змісту і методів навчання, Рівненський інститут слов’янознавства Київського слов’янського університету, 1998)
Практикум є навчальним виданням, що містить учбово-методичні матеріали до семінарських і практичних занять, та самостійної роботи: програма курсу, розробки планів семінарських занять, тематику рефератів, доповідей, домашніх контрольних робіт, проблемні запитання та ситуації, практичні завдання та вправи різних видів, навчальні ігри, тренінги, тести, запитання для контролю знань, перелік найбільш вживаних термінів. Практикум призначений для студентів та викладачів вищих навчальних закладів.
Public relations
Keywords: зв'язки з громадськістю; паблік рилейшнз; комунікації з громадськістю; public relations; communications with the public