Стратегічне управління підприємством: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені лесі Українки, 2016)
Програма навчальної дисципліни «Стратегічне управління підприємством» складена відповідно до навчального плану підготовки магістра спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Управління інноваційною діяльністю». Предметом вивчення навчальної дисципліни є питання теорії та практики формування стратегії, визначення підходів до аналізування внутрішньго та зовнішнього середовища, формування ключових факторів успіху.
Keywords: стратегія; підприємство; управління; програма