Живописний портрет письменника - Хмелюк, Богдана; Hmelyuk, Bogdana (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Охарактеризовано живописний портрет О. Гончара як вид синтезу мистецтв, з’ясовано риси художньої виразності. Honchar’s pictorial portrait is described as a kind of the art synthesis, defined traits of artistic expression.
Pictorial Portrait of the Writer
Keywords: портрет; образ письменника; художниця; індивідуальність; синтезування; a portrait; a writer’s image; a painter; individuality; synthesizing