Національний оператор поштового зв’язку ПАТ «Укрпошта» як важливий інфраструктурний елемент туристичної галузі Волинської області - Качаровський, Роман Євгенович; Єрко, Ірина Володимирівна; Чир, Надія Вікторівна (Державна вища професійна школа в Коніні, 2019)
В умовах жорсткої конкуренції на ринку туристичних послуг слід використовувати якомога більшу кількість конкурентних переваг та можливостей, в тому числі й у рекламно-інформаційній політиці для популяризації туристичної галузі дестинації. У даному аспекті поштовий зв’язок може стати яскравим поєднанням технологій минулого та майбутнього. Розглядаючи різні підсистеми туристичної інфраструктури більшість авторів зосереджували свою увагу лише на загальних аспектах використання зв’язку з точки зору дохідності та окремих видів послуг. При цьому більшість з них мало звертали уваги на поштовий зв’язок, як повноцінний елемент інфраструктури туризму, упускаючи дослідження його структури та мережі, навантаження, спектр послуг, що надаються та можуть стати в нагоді туристам.
Keywords: поштові відправлення; поштова марка; поштова листівка; поштовий зв'язок; ПАТ "Укрпошта"; поштові відділення; пошта